Pa llogaritur ata që u arrestuan si shoferë të dehur në timon, gjatë festave nga nata e ndërrimit të viteve konkretisht datat 31 dhjetor, një dhe dy janar 2022 janë arrestuar 29 shtetas të cilët në gjendje të dehur dhunuan partneret apo bashkëshortet.

Vilson Zeka u denoncua nga bashkëshortja pas festës familjare në datën një janar, në dhunë e sipër ai me grushte i theu hundën.

Ndërsa një 28 vjeçar dhunoi të ëmën me sende të forta gjatë mesnatës pa kaluar shumë orë pasi kishte lënë qelinë për akuzën e vjedhjes. Të dehurit sipas policisë gjatë këtyre festave ishin një problem në familje.

Salla operative ishte më e ngarkuara , ndërkohë që për urdhrat e menjëhershëm të mbrojtjes gjykata civile nuk pati festa dhe pushime pasi  firmosi urdhëruat e mbrojtjes.

“Ka ardhur koha që gjykata kur i prangos të urdhërojë mbylljen e tyre në një institucion rehabilitimi “, tha avokatja.

Top Channel