Policia ndërpret festën në Prishtinë/ 7 të lënduar me fishekzjarrë dhe plumb qorr në Kosovë

01/01/2022 15:35

Në Kosovë, festa e vitit të ri është ndërprerë nga policia.

Pas ndjekjes së spektaklit të fishekzjarrëve, qytetarët janë detyruar të shpërndahen nëpër banesa në Prishtinë. Kjo është një ndër shumë masat e marra nga qeveria për të përballuar valën e re të infektimeve.

Qytetarët e Prishtinës për vitin 2022 uruan pikërisht zhdukjen e pandemisë.

Nata e vitit të ri nuk kaloi pa incidente, teksa në spital janë paraqitur raste djegiesh nga fishekzjarrët.

Por, as gëzimet nuk munguan. Fëmija i parë i lindur në 2022-in në Kosovë është një djalë!

Top Channel