Në emisionin “Open” po diskutohen ngjarjet kryesore të vitit 2021. Në zgjedhjet e 25 prillit, qyteti i Elbasanit u trondit nga vrasja e Pjerin Xhuvanit.

Për këtë ka folur analisti Dritan Hilës, i cili akuzon sekretarin e përgjithshëm të PD, Gazment Bardhin se inicioi vrasjen.

Këtë të fundit e cilëson edhe si monstër me zë femre sepse sipas tij dolën grupet e gatshme nga furgoni i Bardhit dhe ekzekutuan Xhuvanin.

Hila: Sa i përket rastit të Elbasanit, si nuk u përmendën grupet e gatshme të Gazit. Si nuk u përmend njëherë ky Gazi i PD? Ky e inicioi vrasjen bashkë me grupet e tij. Po ia lini fajet viktimës. Nëse ai është gagac, ky me zë femre është monstër, ky që organizoi grupet e gatshme që vranë se doli nga furgoni i tij ky që vrau se ky është viktimë tjetër ky që vrau. Mos harro që kishte grupe të gatshme PD.  

Top Channel