Motra e Dj Dagz, Aurora ishte sot në Fun Club ku komentoi marrëdhënien e Einxhel më të vëllanë.

Ajo tha se është një fanse e madhe e Einxhel dhe se ka besim tek zgjedhjet e të vëllait.

Aurora: Vëllait tim i pëlqejnë femrat e pavarura, të forta, të bukura, dhe Einxhel është shumë e mirë. Unë jam fanse e Einxhel, për çdo femër që është e arrirë, e shkathët.

Dojna: Ajo qau kur doli Dagz por kur u rikthye ishte e ftohtë?

Aurora: Einxhel ka thënë se do të shkojë në finale vetëm, e do pavarësinë, pa ndihmën e Dagzit. Unë e besoj reagimin e Einxhel, por ajo atë karakter ka. Unë mendoj që Arbri di ta vlerësojë situatën vetë. Se ai i merr vendimet vetë, dhe nëse nuk është njësoj nga Einxhel ndjenja, e vlerësoj gjithësesi, nuk mund ta shtyjmë.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel