Nju Jorku vendos vaksinimin e detyrueshëm për punonjësit në kompanitë private

07/12/2021 03:46

Kompanitë private në Nju Jork do të duhet të kërkojnë nga punonjësit që të vaksinohen kundër koronavirusit në të ardhmen, njoftoi sot kryebashkiaku Bill de Blasio.

Vaksinimi do të jetë i detyrueshëm nga 27 dhjetori për të gjithë punonjësit në sektorin privat të Nju Jorkut, i cili përbëhet nga rreth 184.000 kompani.

Qëllimi i masës është të parandalojë një rritje të papritur të numrit të infeksioneve me korona me virus gjatë sezonit të festave dhe muajve të ftohtë.

Top Channel