Një zjarr i përmasave të mëdha ka përfshirë pyllin me gështenja në Labinot mal.

Zjarri ka nisur që dje dhe ka marrë një sipërfaqe të konsiderueshme edhe për shkak të erës është i qëllimshëm.

Zjarrifikset dhe banorët po luftojnë me flakët me mjete rrethanore pasi nuk ka rrugë për mjetet Zjarrfikës.

Ndërkohë një tjetër zjarr është shfaqur në pyllin mes fshatrave Shushicë dhe Gjinar.

Top Channel