Mësim në lokalin e fshatit/ Në Babicë të Vlorës po riparohet. Nxënësit mësim me turne

06/10/2021 15:21

Mos përfundimi në kohë i rikonstruksionit të shkollës ka bërë që fëmijët e shkollës 9-vjeçare “Selam Musai” në Babicë të Vlorës ta zhvillojnë mësimin në një lokal në qendër të fshatit. 

Edi Meminaj mësuesi i klasës së parë tha se detyroheshin të bënin mësim më turne në shkollat e Vlorës prandaj kishin gjetur këtë zgjidhje .

Po kaq jonormal është edhe fakti se nga ana tjetër pronari i një tjetër subjekti në po të njëjtën godinë tha se mësueset i luteshin për të negociuar qiranë.

Ndërkohë nga Drejtoria Arsimore nuk ka ende një përgjigje zyrtare për rikthimin e fëmijëve në shkollë dhe nisjen e procesit mësimor në kushte normale. Në një godinë të ngjashme zhvillojnë mësimin edhe fëmijët e kopshtit.

Top Channel