Një zjarr ka përfshirë ullishtet dhe pemtaritë në fshatin Bestrovë të Vlorës.

Forcat zjarrfikëse ndodhen në terren për shuarjen e flakëve. Kjo është e dyta herë që në ketë fshat zjarri djeg ullishte dhe pemtari.

Top Channel