Një ditë më parë humbi jetën një 33 vjeçar në muajin e katërt të shtatzënisë së saj dhe fatin e saj e kanë pasur disa në Shqipëri ndonëse jo të gjithë rastet janë raportuar .

Por ndërkohë janë shumë të pakta gratë shtatzëna që e kanë bërë vaksinën e anticovid .Mjeku gjinekolog Redi Hoxhallari shpjegon se ka një numër të konsiderueshëm grash shtatzëna të prekura nga covid 19 .

Por a duhet një grua shtatzënë të vaksinohet dhe a ndikon vaksina në keq formimin e bebes sikundër aludojnë shumë gra ?

Mjeku Hoxhallari tregon se pacientët që ai ndjek i ka rekomanduar ta bëjnë dhe shumë prej tyre janë vaksinuar.

Informacionet e shumta dhe jo të sakta që po qarkullojnë kanë vendosur gratë shtatzënë në një dilemë të madhe për të cilat askush nuk punon për t’i ndërgjegjësuar apo për t’i dhënë informacione rreth vaksinimit.

Top Channel