Miratohet lista me përfituesit e bonusit të qirasë në Tiranë (Emrat)

28/09/2021 19:03

41 familje të kryeqytetit do të mund të mund të marrin një bonus për përballimin e qirasë së shtëpive.

Këshilli Bashkiak miratoi sot listën e personave që kanë të drejtë të vazhdojnë procedurat për të përfituar nga bonusi i qirasë.

Bonusi i Strehimit është një nga format e trajtimit me strehim për familjet në nevojë, në bazë të së cilit subvencionohet një pjesë e konsiderueshme e qirasë së banesës, për familjet të cilat jetojnë me qira dhe kanë të ardhura të pamjaftueshme për ta përballuar atë. Çdo aplikues i interesuar i cili përmbush kriteret për aplikim sipas akteve ligjore në fuqi duhet të drejtohet pranë njësisë vendore ku figuron të jetë i regjistruar për të plotësuar formularin e strehimit për Bonus Qiraje.

Lista me emrat:

Nr/ Emër/ Atësi/ Mbiemër/ Njësia Administrative
Rovena Bajram Mema 9
2 Halit Imer Karaj 1
3 Fatbardha Iljaz Hasandoçaj 9
4 Erlanda Medin Zaho 9
5 Dhuratë Masar Haxholli 9
6 Fatbardha Ali Sela 3
7 Anila Jakup Kurtaj 6
8 Drini Irfan Hoxha 9
9 Gëzim Ismail Beqollari 1
10 Hava Rako Qeli 5
11 Brunilda Adriatik Shpendi 3
12 Hamide Osman Plaushku 1
13 Aneta Sadik Hajdari 11
14 Florida Osman Prenga 1
15 Valentina Mirash Gjergji 11
16 Valbona Hysen Kuçi 6
17 Razije Sami Basha 6
18 Albert Ndue Lleshi 6
19 Emenilda Gezim Ziu 11
20 Nik Pal Lleshi 11
21 Modesa Ferdinand Petriti 7
22 Olta Kujtim Selmanaj 3
23 Shpetim Rexhep Maxhalaku 3
24 Mario Hamit Martini 6
25 Donika Jani Lozi 9
26 Hydajete Ymer Mançellari 8
27 Arta Nikoll Nikolli 11
28 Arbana Syrja Ymeraj 4
29 Sanije Shpetim Duka 2
30 Ermira Islam Gradica 4
31 Blerina Refat Xhaferri 2
32 Blerina Bujar Pajenga 2
33 Marie Gjin Nikolli 4
34 Gjeta Tome Toma 1
35 Fatmir Agim Myslymi 6
36 Matilda Artan Mina 1
37 Zyhra Hasan Gjapi 2
38 Ermir Habip Selami 3
39 Emanuela Rrustem Celaj 4
40 Hazis Qamil Meka 2
41 Qemal Seit Zika 3

Top Channel