Alfred Lela me “Politiko” në TOP NEWS, çdo të hënë dhe të premte (Video)

24/09/2021 15:53

Alfred Lela nis rrugëtimin e ri mediatik në TOP NEWS me emisionin “Politiko” çdo të hënë dhe të premte. ora 20:30.

Kjo lëvizje e gazetarit dret televizionit TOP NEWS do të jetë një risi për programacionin.

Si nga vetë titulli i emisionit “Politiko” do jetë një emision politik me tematika të ndryshme, duke u bazuar në ngjarjet të cilat po ndodhin në Shqipëri.

Në spotin e publikuar nga TOP NEWS, Lela thotë se: “Nuk do ta vendosim demokracinë, do ta shpjegojmë atë”./Gazeta Shqip

Top Channel