Lindje-Perëndim/ Qeliza të rralla, nitrogjen i lëngshëm-si po bëhen të pavdekshëm miliarderët!

20/09/2021 10:44

Në moshën 53 vjeçare, Jeff Bezos duket i ri për vitet që ka. Ishte plot energji kur mbërriti në konferencën e teknologjisë së Sun Valley.

Miliarderi kishte veshur një bluzë të ngushtë, me qëllimin padyshim të nxirrte në pah krahët muskulozë që po i pëlcisnin. Për Bezosin megjithatë, nuk mjafton që vetëm të duket i ri: ai kërkon të qëndrojë i ri përgjithmonë.

Dhe të pasurit e botës, mund t`ia arrijnë kësaj vërtet. Ata madje kërkojnë më shumë, kërkojnë të jetojnë përgjithmonë. Por çfarë zbuluan?

Si mund të bëhen të pasurit të pavdekshëm?

Top Channel