Nesër dhe pasnesër, këto zona të Tiranës nuk do të kenë energji elektrike

10/09/2021 16:50

OSHEE njofton se gjatë dy ditëve në vijim do të ketë një ndërprerje të energjisë në disa zona të Tiranës.

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datat 11-12 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

11 shtator

14:00-18:00
Pjesërisht: Rruga Vorë- Fushë Krujë

12 shtator

09:00-16:00
Pjesërisht: Rruga Vorë- Fushë Krujë

Top Channel