Zjarri tragjik në Tetovë, Ruçi: Ndaj dhimbjen e thellë me motrat e vëllezërit tanë tetovarë

09/09/2021 10:38

Gramoz Ruçi ka reaguar ditën e sotme për humbjet e jetëve nga zjarri në spitalin e Tetovës.

Ai është shprehur se është një lajm që i ka dëshpëruar të gjithë,  motrat e vëllezërit tetovarë, shqiptarët dhe gjithë popullin e Maqedonisë së Veriut.

 “Është një lajm që na ka dëshpëruar të gjithëve. Ndaj dhimbjen e thellë me familjet e njerëzve që humbën jetën, motrat e vëllezërit tanë tetovarë, me shqiptarët dhe gjithë popullin e Maqedonisë së Veriut”, shkruan Ruçi.

Top Channel