Marrëdhëniet më të suksesshme në showbiz-it! Çiftet që janë ende bashkë, edhe pas shumë vitesh

05/08/2021 23:02

Marrëdhëniet e famshme zakonisht nuk zgjasin shumë, por çiftet si Pink dhe Carey Hart, janë bashkë, edhe pse kanë kaluar 2 dekada.

Por ky nuk është i vetmi çift i Hollyëwood-it. Bright Side ka publikuar një listë të çifteve të njohur, që vërtetojnë se me pak përkushtim dhe mirëkuptim, një marrëdhënie zgjat “përjetë”.

FOTO GALERI
2/12
Oprah Winfrey dhe Stedman Graham, 35 vite

Top Channel