Johnny Depp fiton betejën me Amber Heard – kërkon të përmbushet premtimi për marrëveshjen e divorcit prej shtatë milionë dollarësh

03/08/2021 12:56

Johnny Depp arriti një fitore në betejën e tij gjyqësore kundër ish-gruas Amber Heard, i cili do të detyrojë një organizatë bamirëse të zbulojë nëse aktorja i përmbushi premtimet e saj për të dhuruar marrëveshjen e divorcit prej shtatë milionë dollarësh.

Yllit të “”Pirates of Caribbean”, 58 vjeçar, iu dha një peticion i pjesshëm nga një gjyqtar në New York që urdhëroi ‘American Civil Liberties Union’ të lëshonte dokumente për të konfirmuar nëse Heard, 35 vjeç, i ka dhënë pagesën nga divorci i tyre në 2017, sipas USA Today.

“Z. Depp është më i kënaqur nga vendimi i Gjykatës”, tha avokati Depp Benjamin Cheë në një deklaratë.

Avokatët e tij kanë pohuar se Heard po gënjente për dhënien e tërësishme të marrëveshjes së divorcit të saj ACLU dhe Spitalit të Fëmijëve në Los Angeles.

toi se zotimi i Heard për bamirësitë ishte një ‘gënjeshtër dhe manipuluese’ që ‘hodhi peshën kundër zotit Depp që në fillim’.

Avokatët për ‘News Group’ kanë këmbëngulur se Amber nuk ka gënjyer për donacionet sepse ajo ishte zotuar ta paguante atë për 10 vjet.

Ajo kishte bërë ‘një numër pagesash tashmë në zbatim të këtyre zotimeve’, tha avokati, Adam Wolanski.

Top Channel