Këto 3 shenja tregojnë se jeni në një marrëdhënie që nuk ka të ardhme

28/07/2021 04:38

Ndonjëherë është shumë e vështirë të thuash nëse jemi në një marrëdhënie me një person që me të vërtetë kujdeset për ne apo nëse ajo thjesht pretendon të jetë i dashuruar.

Si duhet të pozicionohet dikush në marrëdhënie të tilla dhe a duhet të qëndrojë fare në to? Kjo pyetje shqetëson shumë njerëz, të cilët nuk janë të sigurt për besnikërinë dhe dashurinë e partnerit të tyre.

Ka disa shenja që mund t’ju tregojnë nëse marrëdhënia juaj ka një të ardhme:

-Partneri juaj deklaron dashurinë e tij për ju në rrjetet sociale, por në të vërtetë ai është i ftohtë

Postimi i fotove të ndara në Instagram nuk ka pse të tregojë lidhjen e partnerit tuaj me ju, por pasigurinë dhe nevojën e tij për tu shfaqur para njerëzve të tjerë në dritën më të mirë. Nëse ju mungojnë shenja të tilla vëmendjeje kur jeni vetëm me partnerin tuaj, dhe ai i ofron ato vetëm përmes internetit ose kur jeni në shoqërinë e miqve, duhet të pyesni veten nëse gjithçka në marrëdhënien tuaj është aq rozë sa mendonit deri më tani.

-Mos bëni plane afatgjata

Në rast se plani i vetëm i përbashkët që bëni me partnerin tuaj lidhet me pushimet tuaja të radhës ose shkuarjen në një restorant, është një shenjë që ai nuk mendon shumë për të ardhmen me ju dhe shikon romancën tuaj si diçka që do të përfundojë më shpejt ose me vone. Mund të mos jetë e përshtatshme të bëni biseda në lidhje me martesën dhe familjen menjëherë pasi keni hyrë në një marrëdhënie me një person të ri, por nëse edhe pas disa vitesh të ekspozimit të kësaj teme ata ende nuk janë në letër-muri, lidhja juaj ndoshta nuk ka të ardhme.

-Partneri juaj shikon shumë shpesh dashuritë e tij të mëparshme

Shumë njerëz nuk mund të pendohen për fundin e romancave të mëparshme, por kjo nuk do të thotë se është mirë të flasësh për të njëjtën pushim me partnerin tënd aktual. Në këtë mënyrë ata vetëm tregojnë se nuk e kanë kapërcyer ish-partnerin e tyre, gjë që tregon se ata nuk janë 100% të përkushtuar ndaj personit me të cilin aktualisht janë në marrëdhënie. Nuk ka kuptim t’i luteni partnerit tuaj të mos flasë më për dashurinë e tij të vjetër, pasi vetë fakti që ai ka nevojë të flasë për të tregon se ai ende nuk është i gatshëm të lidhet me ju.

Top Channel