E qara mund të mos jetë gjëja jonë e preferuar, por nëse thjesht e bëjmë pas here, mund të marrim më shumë përfitime nga ajo se do të merrnim vetëm duke e mbajtur brenda.

Duke derdhur disa lot, nuk do të tregojmë anën e dobët – ne në të vërtetë po ndihmojmë sytë tanë dhe pjesën tjetër të trupit në shumë mënyra të ndryshme.

Në fakt, në disa situata, ajo madje mund të na ndihmojë të flemë më shpejt.

FOTO GALERI
1/6
Mund të përmirësojë shikimin tuaj

Top Channel