Sigurimi privat i shëndetit dhe Telemjeksia, përfitimet prej tyre

17/07/2021 10:19

Sistemet e sigurimit shëndetësor i kanë rrenjët e tyre në Evropën Perëndimore,por a e dini konkretisht se çfarë është një sigurim shëndetësor?

Sigurimet shëndetësore të detyrueshme janë një sistem jofitimprurës që mbulojnë një pjesë të çmimit të barnave në rrjetin farmaceutik dhe shpenzimet e shërbimit nga mjeku i përgjithshëm ose i familjes për gjithë personat e siguruar!

Cili është ndryshimi mes një sigurimi shëndetësor privat dhe publik?

Sigurimi privat i shëndetit mbulon një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh, duke përfshirë ilaçet e kushtueshme, qëndrimin në spital, skanimet dhe procedurat kirurgjikale.

Cilat janë arsyet për të cilat blihet sigurimi privat i shëndetit?

Me sigurimin privat të shëndetit, ju do të diagnostikoheni dhe do të trajtoheni me shpejtësi, duke iu mundësuar, siguruar dhe garantuar referimin e menjëhershëm tek një mjek në një spital apo klinikë private sipas kohës dhe vendit më të përshtatshëm për ju.

Çfarë përfitimesh ka një individ nëse zgjedh paketat e sigurimeve shëndetsore të ofruara nga Kompania Sigal?
Çfarë është shërbimi modern dhe bashkëkohor i Telemjekësisë, i realizuar nëpërmjet aplikacionit “Teleshëndet”, nga Kompania Sigal?

Me shërbimin “Teleshëndet” ju do ta keni mjekun gjithmonë dhe kudo me vete! Kur të jeni sëmurë dhe të keni nevojë të shihni një mjek.

Gjithçka në Hipokrati

Sonte, ora 17:00!

Top Channel