Ditën e sotme kryeministri Edi Rama ka uruar ditë të mbarë me një video nga bukuritë e Mati.

Disa nga bukuritë e zonës së Matit janë kanioni i Urakës, Ura e Vashës, liqenet e Balgajt.

“Mirëmëngjes dhe me bukuritë e Matit, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Top Channel