Në serën shtetërore që ndodhet në Lushnje konfirmohet se është kultivuar hashash.

Pamjet e bimës narkotike u shfaqën gjatë vizitës së ministres së bujqësisë Milva Ikonomi në qendrën e transferimit të teknologjisë në Lushnje.

Menjëherë nisën diskutimet ndërsa ministria e bujqësisë vetëm pas dy ditësh sqaroi se përse hashashi ndodhej në fermën shtetërore.

Ne shkuam në serën ku ndodhet bima narkotike për të mësuar më shumë.

Drejtori i qendrës shpjegon se sera shërben edhe si laborator për policinë dhe prokurorinë.

Këto janë edhe dokumentet shoqëruese nga policia dhe prokuroria e shtetit që këtë serë e përdor si laborator prej dy vitesh për shkak se tërmeti e shkatërroi qendrën e ngjashme në Fushë Krujë.

Dje në këtë qendër ra edhe zjarr i cili u komentua se ishte i qëllimshëm për të fshehur apo zhdukur bimët narkotike.

Top Channel