Një tjetër shtet evropian hap kufirin me Shqipërinë: Mjafton vetëm testi anti-Covid

12/07/2021 20:57

Aeroporti Nënë Tereza ka njoftuar ditën e sotme se Suedia ka vendosur të hapë kufirin për shtetasit shqiptar mjafton që të kryejnë një test anti-Covid 48 orë para udhëtimit.

Postimi

Të gjithë pasagjerët shqiptarë janë pasaportë biometrike, mund të drejtohet në Suedi, vetëm me detyrimin dhe testin PCR negativ të 48 orëve të fundit.

Ju faleminderit për bashkëpunimin,

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Top Channel