Fermeri i rikthyer nga emigrimi/ Në Picar të Vlorës kultivon kungullin dhe specin për turshi

12/07/2021 12:35

Pas 20 vitesh emigrim, 35-vjeçari vendosi të rikthehet në atdhe e të merret me bujqësi.

Në Picar të Vlorës, fermeri i ri po kultivon kungullin dhe specin për turshi. Për më tepër, ndiqni kronikës e përgatitur nga gazetari Mikel Marsi.

Top Channel