“100 aventura” në Bulqizë/ Bizneset e Dibrës promovohen

11/07/2021 14:20

Në funksion të promovimit të turizmit lokal në Bulqizë u organizua ekspozita e quajtur “1001 aventura”.

Rigers Beqiri përfaqësues i një prej tur-operatorëve lokal shpjegon se si do të vijojë kjo iniciativë promovuese.

Në Bulqizë nuk mungojnë bizneset të cilat i janë dedikuar turizmit. Ata shprehen të gatshëm dhe thonë se ekzistojnë të gjitha kushtet për të mirëpritur vizitorë jo vetëm nga Shqipëria por edhe të huaj.

Top Channel