Gjiri i Lalëzit është destinacioni i verës për shumë qytetarë të kryeqytetit, por jo vetëm.

Mirëpo ajo çfarë turistët shohin atje është thuajse e paprecedentë.

Sikurse shihet nga pamjet që ka siguruar Top Channel plehrat janë duke u djegur në Gjirin e Lalëzit, dhe kjo pamje është në hyrje të një kompleksi shumë të njohur.

Ndërsa plehrat digjen, të tjera makina sillnin mbetje që më pas do u hapej rruga për djegie.

Top Channel