Bëni testin e shpejtë nëse keni dhimbje koke, pak kollë dhe grricje fyti. Mos i ngelizhoni këto simptoma duke i ngatërruar me ato që shkakton kondicioneri pasi mutacioni Delta ka ndryshuar klinikën krahasuar  me variantin klasik të coronvirusit.

Skënder Brataj u bën apel qytetarëve të për testim dhe kujdes të shtuar pasi mutacionin Delta e kemi tek porta.

Në të gjithë botën dhe Europën parashikohet që tani të dominojë mutacioni Delta, i cili ka prekur më së shumti ata që nuk janë vaksinuar, të rinjtë, por edhe ata që kanë marrë vetëm një dozë të vaksinës.

Të gjitha vaksinat pavarësisht llojit shmangin vdekjet,  por edhe simptomat të rënda të mutacionit Delta.

Top Channel