Bota e kinemasë është një lloj universi paralel në të cilin, me vetëm pak imagjinatë dhe natyrisht, me burimet e duhura, mund të krijohen historitë më të larmishme.

Me këto 2 elemente, ju mund të bëni histori që pushtojnë një audiencë nga fillimi në fund.

Nëse gjithashtu i kushtojmë vëmendje dhe shikojmë se çfarë ndodh pas kamerës, mund të gjejmë situata të papranueshme, qesharake që mund të na lënë goxha të hutuar.

Si në rastet më poshtë:

FOTO GALERI
1/18
Gal Gadot si Wonder Woman

Top Channel