Kjo e dielë i gjeti thuajse të gjithë shkodranët në plazhin e Velipojës duke sjellë edhe trafik automjetesh në dalje të qytetit.

Në bregdetin e mbipopulluar si të ishte një ditë gushti, pushuesit ishin të shumtë nga Shqipëria dhe Kosova.

Edhe operatorët turistike të Velipojës, ashtu si Unioni Turistik Shqiptar, kërkojnë nga qeveria që të hiqet ora policore dhe kufizimi i orarit për muzikën, pasi sipas tyre po penalizojnë pushuesit.

Për momentin, mbi 70% e hoteleve në këtë pikë turistike janë të rezervuara.

Top Channel