Rama vizitë dy ditore në Turqi: Do të vëzhgojë ecurinë e projekteve të bashkëpunimit të dy vendeve

02/06/2021 18:28

Kryeministri Edi Rama nuk mori pjesë në Asamblenë Kombëtare të Partisë Socialiste që u mbajt ditën e sotme, pasi po zhvillon një vizitë zyrtare në Turqi.

Përmes një postimi në rrjete sociale kreu i qeverisë njofton se ndodhet në Ankara për një vizitë dy ditore, që po zhvillohet për të shtuar bashkëpunimin dypalësh mes ministrive dhe për ecurinë e projekteve të përbashkëta.

Kryeministri Rama ne Facebook:

Ankara – Vizitë dyditore për ecurinë e projekteve të bashkëpunimit dypalësh mes ministrive dhe kontaktet e organizuara me investitorë në teknologji digjitale, turizëm, farmaceutikë, energji, transport

Top Channel