Ekspozita e frymëzuar nga pandemia/ Piktori nga Maqedonia e Veriut, dërgon punimet e tij nga Holanda në Shkodër

24/05/2021 14:43

Të gjitha janë punime të frymëzuara nga pandemia e Covid-19 që prej me shumë se një viti ka përfshire të gjithë boten.

Ejup Deari, artisti nga Maqedonia e Veriut udhëtoi nga Holanda ku jeton për të çelur në Shkodër, ekspozitën e tij personale “Koha e Baktereve”.

Shqiponja duke luftuar me zjarrin, është një prej pikturave që artisti ia ka kushtuar mjekeve shqiptar, që sipas tij janë heronj.

Në punimet e tij, Deari më së shumti luan me ngjyrat bardh e zi ndërthurur me të kaltrën dhe mesazhet që përcjell kërkojnë të jenë optimiste, duke treguar se bota do të arrije të kalojë çdo sfide.

Top Channel