Vaksinimi në Korçë dhe Pogradec/ Mungojnë vaksinat kineze, pritet lajmërimi se kur do bëhet doza e dytë

19/05/2021 11:08
Ilustrim

Në Korçë po vazhdon procesi vaksinimit vetëm me Pfizer.

Mungojnë vaksinat kineze, ndërkohë që janë lajmëruar të gjithë ata që presin të bëjnë dozën e dytë se do të ketë një lajmërim të tjetër.

Ndërsa në Pogradec vaksinimi masiv me sinovac është ndalur prej dy ditësh, dhe po vijon pak me rezervat e mbetura në fshatra.

Në qendër qytet prej dje nuk ka më vaksina. Janë rreth 1000 persona që presin vaksinën e dytë, të cilat pritet të vijnë javën tjetër.

Top Channel