Muzeu kërkon turistë/ Dy vjet pas hapjes në Lezhë ka rënie vizitorësh

14/05/2021 12:26

Muzeu etnografik në Lezhë u hap vetëm 2 vite më parë dhe kishte një interest ë madh për tu vizituar, por pandemia Covid-19 edhe këtij objekti të rëndësishëm ia mbylli dyert!

Paulin Zefi, përgjegjës i monumenteve të trashëgimisë kulturore në Lezhë tregon se në këtë periudhë ka shpresë që numri i vizitorëve të rritet, duke parë se dhe masat antiCovid tashmë janë lehtësuar

Muzeu etnografik në Lezhë është një ndër destinacionet e shumta që turistët kanë mundësinë të vizitojnë.

Top Channel