Falja rikthehet në shesh/ Qindra besimtarë falen në sheshin ‘Skëndërbej’

13/05/2021 10:48

Pas 30 ditësh agjërim bota islame e ka kryer sakrificën e saj në nderim të krijuesit duke pritur shpërblimin.

Festa e madhe e Bajramit u rikthye në këtë vit të falet në sheshin ‘Skëndërbej’ duke dhënë shenjën e rikthimit në normalitet të botës pas pandemisë e cila prej mëse dy vitesh ka kufizuar çdo gjë.

Rikthimi në normalitet ka qenë padyshim pjesë e faljeve dhe lutjeve të besimtarëve edhe gjatë këtij muaji të madh.

Top Channel