Momentet e pabesueshme kur orka kërkon të ushqejë zhytësin duke i ofruar peshk (Video)

07/05/2021 20:56

Një moment i jashtëzakonshëm është kapur në kamera së fundmi teksa një nga predatorët më të frikshëm të detit, afrohet për të ushqyer një zhytës duke i ofruar peshk.

Orka shihet që i afrohet ngadalë zhytësit derisa përplaset me të, dhe më pas hap gojën për të treguar miqësisht peshkun që po i ofron.

Në episodin e pabesueshëm të miqësisë, balena vrasëse lë ushqimin për zhytësin dhe qëndron pranë tij.

Nuk njihen ende shkaqet e sjelljes së pazakontë të orkës, e cila qëndron më pas për disa sekonda dhe largohet duke notuar.

Ndiqeni vetë përballjen në videon e mëposhtme:

Top Channel