Çfarë ndodh në të vërtetë në xhirimet e filmave që shohim, si realizohen rolet me krijesa dhe fuqi të mbinatyrshme (Fotot)

07/05/2021 11:56

Prodhimi i filmave është një proces vërtet interesant, por shumë pak njerëz kanë mundësi të shohin se ç’ndodh realisht në setet e xhirimit.

Duke filluar nga krijesat gjigante, lëvizjet e fuqishme të aktorëve, që në film duken të aftë të ngrenë në ajër një makinë apo shtëpi e deri te hedhjet nga lartësitë, janë disa nga skenat që na intrigojnë më shumë, pasi duam të dimë si realizohen në të vërtetë.

Bright Side publikon disa nga prapaskenat, të cilat mund t’i shihni në foto galerinë më poshtë dhe shuani kuriozitetin.

FOTO GALERI
1/13
Një nga momentet e rëndësishme të filmit "The Crown"

Top Channel