Kreshnik Spahiu në një lidhje live në Open tha se opozita do futet në parlament dhe në këtë mënyrë ka njohur dhe zgjedhjet.

Ai parashikon se deri në shtator 4 aleatë do jenë larguar nga kreu i PD, Basha.

Spahiu në Open: Futja në parlament është njohje e rezultatit, këta thonë kolltukun tim e njoh, tëndin jo.

Vijmë në një moment si ai i 2017, sepse PD është rritur fiks vetëm 12 mijë vota në raport me 2017.

Duke filluar deri në shtator, 4 aleatë do i ikin PD, mazhoranca mund të shkojë në 84 mandate dhe qenia e opozitës në parlament s’do ketë fare peshë.

Top Channel