Këngëtarja Pink ishte prekur me koronavirus në mars të vitit të kaluar, dhe përveç saj, djali i saj katërvjeçar Jameson ishte gjithashtu i infektuar.

Pink atëherë kishte probleme me frymëmarrjen dhe djali i saj kishte një temperaturë të lartë për një kohë të gjatë. Tani, gjatë një paraqitje të ftuar në Heart Radio, ajo tha se mendonte se do të vdiste. “Kjo do të tingëllojë e çmendur, por ne patëm një koronavirus vitin e kaluar, shumë herët, në mars. Ishte vërtet keq, kështu që ndryshova vullnetin tim. E dini, në atë kohë mendova se kishte mbaruar me ne,” tha Pink.

“Atëherë, ishte thjesht e rëndësishme për mua t’i tregoja Willow sa e doja atë. Si prind, mendova se çfarë do t’i lija fëmijës tim, nëse do të kisha sukses në botë, nëse ata do të kishin sukses, çfarë duhet të tregoju atyre për herë të fundit “, shtoi këngëtarja. Pink më parë kishte treguar se si ishte në panik kur filloi të merrte frymë fort.

“Po mendoja të shkoja në spital, por në të njëjtën kohë nuk dija çfarë të bëja. E vetmja gjë për të cilën isha e sigurt ishte se kjo ishte përvoja më e frikshme e jetës time,” tha ajo.

Top Channel