Në agjërim pas shërimit nga Covid/ 84 vjeçari nga Shkodra: Agjërimin e parë, para 72 vitesh

05/05/2021 19:53

Devotshmërinë e tij dhe besimin ndaj zotit e tregon edhe në këtë moshë.

Haxhi Sheuki Dibra nga Shkodra është 84 vjeç, ka vetëm pak ditë që ka kaluar infektimin me koronavirus, por edhe këtë vit ka vendosur të agjërojë.

Përpara 72 vitesh, ai agjëroi për herë të pare.

Praktikimin e fesë nuk e ka ndaluar as në komunizëm teksa pas 90-ës shpresat për një Shqipëri më të mirë u veniten thotë 84 vjecari.

Top Channel