Në Portin e Durrësit ka nisur stërvitja e madhe ushtarake, me dislokimin që ndodh për herë të parë që prej Luftës së Dytë Botërore, “Defender Europe 2021”.

Kryeministri Rama përmes një shënimi në facebook njofton se në të do të demonstrohen aftësitë ndërvepruese të Shteteve të Bashkuara me ushtritë partnere të NATO-s, për sigurinë në Ballkanin Perëndimor dhe rajonet e Detit të Zi.

Në këtë organizim marrin pjesë autoritete civile të larta shqiptare, amerikane dhe të NATO-s.

Top Channel