Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj uruan me një video të veçantë “1 Majin” ditën ndërkombëtare të punëtorëve.

Në video shfaqen punëtorët e palodhur që po rindërtojnë në shumë kantiere të hapura pas tërmetit të 2019-ës dhe se si po rikualifikojnë shumë qytete të Shqipërisë.

Më poshtë video e postuar nga kryebashkiaku Veliaj.

Top Channel