Në Lushnje janë rrethe 20 qendra votimi që nuk kanë nisur procesin e votimit.

Kjo vjen për dy arsye, disa qendra ka mungesë të operatorëve dhe arsyeja tjetër është mosfunksionimi I pajisjeve identifikuese e kartave të identitetit.

FOTO GALERI
3/16

Top Channel