Prej përqafimeve të koalave, te ato të fokave e arinjve polarë; Kafshët tregojnë se janë njësoj si njerëzit (fotot)

24/04/2021 16:11

Një përqafim i thjeshtë mund të të zbukurojë ditën, dhe këtë duket se e dinë mirë shumë kafshë, siç tregohet në fotot e adhurueshme të mëposhtme.

Që prej maceve të mëdha të egra deri te hijenat e vogla, fotot e zgjedhura tregojnë se raca njerëzore nuk është e vetmja që di të përqafojë.

Kafshë të kënaqura me njëra-tjetrën shpesh e reflektojnë këtë në kontakt fizik mes tyre, që ashtu si te njerëzit, u jep atyre besim në vetvete dhe motivim për sfidat e reja të jetës që i presin.

Ja disa prej shembujve me te spikatur …

FOTO GALERI
1/10
Fokat e dashura me njëra-tjetrën ndajnë një puthje mes sfondit të valëve që përplasen.

Top Channel