“Spitalla do të jetë lagje model”/ Kandidatet për deputete të PS dhe kryebashkiakja: Projektet tona do transformojnë qytetin

15/04/2021 19:55

Deputetja Klodiana Spahiu dhe kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako në një takim me banorët e lagjes 15 të zonës së Spitallës thanë se kjo zonë do të shndërrohet.

Spahiu kërkoi mbështetjen e qytetarëve për mandatin e tretë të PS që të vijohet me projektet që do të transformojnë qytetin.

Ndërkohë Kryetarja e Bashkisë së Durrësit Emiriana Sako deklaroi se zona e zhvillimit në Spitallë do të jetë një lagje model urbane që do të ketë banesa për 1000 familje .

Top Channel