“Projektet e nisura t’i çojmë në fund”/ Kandidatja e PS në Durrës, Milva Ekonomi, takime në Tapizë dhe Rinas

11/04/2021 19:20

Milva Ekonimi kandidate e PS në qarkun Durrës e vijoi fushatën elektorale me takime në Tapizës dhe Rinasit. Ambicia e PS për këtë qark është fitimi 9 mandateve.

“Qeveria socialiste është e vendosur që të gjitha projektet e nisura ti çojë deri në fund ndaj është alternativa e duhur pë tu votuar më 25 prill”.

Në këto takime elektorale kandidatja Ekonomi ishte e shoqëruar nga një tjetër kandidati i PS për qarkun e Durrësit Rrahman Rraja dhe kryetari i bashkisë së Krujës Artur Bushi.

Top Channel