Ndërtimi i rrugës Tamar-Vermosh, banorët: Mendonim që s’do bëhej kurrë por Benet Beci na e bëri

27/03/2021 11:58

Të gjithë mendonin se rruga Tamarë- Vermosh nuk do të bëhej kurrë, por unë dëgjoja Benet Becin kur vinte na takonte dhe thonte do të bëhet.

Sot, jo vetëm që u bë por unë prej saj kam një biznes turistik. Kështu shprehet Besnik Pepushaj, një banor i Kelmendit në Shkodër i cili është kthyer nga emigrimi pas rikustruksionit të rrugës të pamundur për shumë kahe politike. Investimi i kësaj rruge i ndërtuar nga Benet Beci nën drejtimin e Fondit të zhvillimit , lidh Shkodrën, Vermoshin me Malin e zi dhe është e gjatë 29 km.

Kandidati për deputet në qarkun e Shkodrës, Benet Beci shprehet se në jetën  tij profesionale i është dedikuar  njerëzve, për të folur me ta, mësuar prej tyre, me u bërë bashkë, duke besu se veç ashtu mund ta realizojmë si duhet punën dhe që ai të rritjej sa më shumë profesionalisht.

“E kam taku disa here Besnikun kur diskutonim ndërhyrjet në Kelmend. Më vjen mirë të shoh sesi ai me gruan e djalin po çojnë para bujtinën e tyre, në Lepushë, ku natyra te bujaria hapin krahët për qindra turistë që po shtohen çdo vit”- shprehet Beci

Top Channel