Reshjet e borës në Kosovë/ Rrugët e kalueshme por kërkohet kujdes nga drejtuesit e automjeteve

10/03/2021 15:23

Akset rrugore në Kosovë janë të kalueshme ndërkohë që po vazhdon pastrimi nga bora dhe hedhja e kripës, thotë Ministria e Infrastrukturës.

Edhe rrugët në zonat malore të vendit si Bajgorë, Kullë, Bogë e Prevallë, janë të hapura për qarkullimin e automjeteve.

Megjithatë, Ministria e Infrastrukturës bën thirrje për kujdes të shtuar nga të gjithë shoferët, që të evitohen aksidentet e mundshme. “Përkundër angazhimit maksimal të 14 kompanive në 7 rajone dhe atyre që përkujdesen për autostradat, reshjet e vazhdueshme dhe era, shkakton prezencë të borës në rrugë”.

Top Channel