Elefantët ‘pushtojnë’ pishinën për t’u freskuar/ Fotot  e rralla nga Afrika e Jugut

10/03/2021 18:15

Një tufë elefantësh të egër janë fotografuar pranë një rezidence në Afrikë dhe janë afruar drejt pishinën për t’u freskuar në ditët e nxehta tropikale.

Paul Andrew Schofield, kapi momentin në Rezervatin e Lojërave Amakhala, Afrika e Jugut. Pasi punuan në shtëpizë për dhjetë vjet, elefantët tani i besojnë aq shumë Palit sa për t’i sjellë të vegjëlit e tyre pranë pishinës.

Ai shpjegoi: “U emocionova që tufa ndihej mjaft e sigurt për t’i sjellë të rinjtë afër pishinës ndërsa unë isha atje,sepse normalisht ata janë shumë mbrojtës dhe i mbajnë të vegjëlit larg çdo figure apo qenie të çuditshme“.

Ata e shijuan plotësisht freskimin pasi temperaturë shënonte 38 gradë Celsius”. Para se Pali të fillonte të punonte me elefantët, sjellja e tyre ishte shumë e ndryshme.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel