Ekspozita në përkujtim të eksodit të shqiptarëve në vitin 1991, Rama: Moment përkujtimi për emigracionin dhe marrëdhëniet vëllazërore me Italinë

05/03/2021 21:44

Kryeministri Edi Rama mori pjesë në një  ekspozitë të hapur  në përkujtim të eksodit të shqiptarëve në vitin 1991 gjatë qëndrimit në rajonin e Puljas në Itali mbrëmjen e sotme.

Rama ka shpërndarë video në Facebook, ku shihet i shoqëruar në ekspozitë edhe nga ministri i Jashtëm italian, Luigi di Maio.

“Në përurimin e ekspozitës së eksodit 1991, një moment përkujtimi tre dekada pas nisjes së emigracionit shqiptar drejt Puljas dhe reflektimi mbi rolin e peshën e emigracionit në jetën e shqiptarëve dhe në marrëdhëniet vëllazërore me Italinë”, shkruan Rama.

Top Channel