Zgjedhjet e 25 prillit/ Pajisja Elektronike e Identifikimit demostrohet në Kukës

04/03/2021 17:03

Pajisja Elektronike e Identifikimit të zgjedhësve është demostruar në qytetin e Kukësit ditën e sotme.

Pas kryerjes së demonstrimit në Tiranë, është demonstruar edhe në Kukës.

“Aparatura do të vijë e vulosur, do të hiqet vula e sigurisë dhe do të kryhet identifikimi elektronik”, tha demonstruesi.

“KQZ realizoi procesin me anë të pajisjes. Qëllimi është ajo e të informuarit së si do të identifikohen zgjedhësit në Shqipëri. ata do të mund të votojnë atje ku janë zgjedhës”, tha njëra nga anëtaret e KQZ-së.

Top Channel