“Mu duke si manjak”/ Antonela nuk kursehet ndaj Erlindit, Sara: O shpirt çfarë kanë me ty

03/03/2021 18:59

Takimi i radhës në përputhen është i Sarës me Erlindin, por që ngriti shumë debate në studio.

Biseda në takim

Erlind: Është dhuratë e ndjerë, ti ua jep të gjithëve përqafimet

Sara: Jo, atyre që e ndjej

Erlindi: Mezi e kam pritur takimin, se të kam qejf. po pse më zgjodhe

Sara: Se je një nga njerëzit që kam pasur më shumë afër, dhe doja të shihja tamam.

Erlindi: unë mendoj që do jetë takim i mirë

Debati në studio

Juli: Mendova se janë grup që i përdorin këto takime për kohën televizive

Mevlani-Erlindit: Ti mua më dukesh lodër në këtë mes

Antonela: Mu duke si manjak, e hëngre gati

Sara: O shpirti ca kanë me ty

Antonela: Karikohesh kot o djalë, që të mos rrish kot aty mbrapa.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel